Podmínky a poučení o ochraně osobních údajů

Správce osobních údajů:

ALIMPEX FOOD a.s. , se sídlem Českobrodská 1174, 198 00 Praha 9, IČ: 471 15 807, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1792

Kontaktní údaje správce:

Email:                 gdpr@alimpex.cz

Podmínky a poučení:

  • Prostřednictvím kontaktního pole budeme zpracovávat váš osobní údaj: email.
  • Tento osobní údaj použijeme pouze pro účely soutěže Poznej chuť Ameriky a v případě vašeho souhlasu i k zasílání obchodních sdělení ve formě newsletterů které vám budeme zasílat maximálně 1 krát měsíčně.
  • Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou, ne však déle, než pomine účel jejich zpracování (např. ukončení rozesílání obchodních sdělení, ukončení soutěže).
  • Na webových stránkách budeme zpracovávat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:
Typ Název Účel Maximální doba zpracování
Cookies třetích stran Google Analytics získání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting) dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče
Cookies třetích stran Google Adwords identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Facebook identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) 180 dnů
Cookies třetích stran Seznam – Sklik identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů

 

Co jsou soubory cookies?

Cookie je malý textový soubor, který webová stránka umisťuje na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku vaší návštěvy tohoto webu. Umožňuje, aby si web zapamatoval vaše aktivity (jako např. login, jazyk, nastavení displeje a další) po předem definovanou dobu. To vám pak může zjednodušit vaše opětovné procházení webu, neboť nemusíte např. znovu vkládat přístupové údaje nebo nastavovat jazykové preference, …. Vzhledem k tomu, že díky cookies získávají vlastníci webů informace o vašich preferencích při prohlížení webových stránek, mohou vám např. prezentovat i relevantní reklamu, která odpovídá vašim potřebám. Cookies můžete ovládat sami, a to např. tím, že si potřebná nastavení práce s cookies provedete prostřednictvím vašeho internetového prohlížeče, případně si cookies smažete.

  • Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.

 

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

 

Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000

Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/#ochrana_spotrebitele a zde: https://www.seznam.cz/prohlizec/ochrana-soukromi.

 

MarketUP s.r.o. – sídlem Plzeňská 345/5, Praha 5, 150 00

Nastavení reklamních systémů a zpracování cookies provádí společnost MarketUP s.r.o. v souladu se zpracovatelskou smlouvou uzavřenou se společností Alimpex a.s.

 

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

  • Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných IT společností. Data jsou uložena a zálohována v cloudových úložištích v regionu EU. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů.

 

  • Vezměte na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:

–     vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu. Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení využití souborů cookies,

–     požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

–     požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

–     vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě    požadovat omezení zpracování,

–     požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů zasláním žádosti na adresu   gdpr@alimpex.cz,

–     na přenositelnost osobních údajů,

–     v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost Alimpex a.s. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv měnit a doplňovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.